2019
29
Nov

Losse heupen tijdens de Dag van de Mantelzorg

De Schotse Kerk stond op haar grondvesten te trillen, zo hard werd er gedanst en meegezongen met de Pauwergirls tijdens de Dag van de Mantelzorg op woensdag 6 november 2019. Het vrolijke zangtrio zong met hun prachtige jaren 50 radio de mantelzorgers naar binnen bij de entree. De sfeer zat er meteen goed in. Na de opening ging het feest verder op het podium. Er was een radioquiz, lekkere hapjes van Sweety Mama’s, wensen mochten in de wensboom gehangen worden en losse heupen wiegden op herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. “Ik heb lichaamsdelen zien bewegen waarvan ik niet wist dat het kon”, aldus buurtcoach mantelzorg Merel van der Sar van wmo radar.
 
Na afloop ontvingen de 72 deelnemers een mooi canvas tasje met goodies mee naar huis met de tekst “Waarom moeilijk doen, als het samen kan.” – Loesje. Het was een geslaagde dag, de mantelzorgers hebben effe lekker kunnen ontspannen. Deze gezellige middag is georganiseerd door Wmo radar samen met CVD, Spirit 55+, Leliezorggroep, Vraagwijzer en mede mogelijk gemaakt door de Coalitie Erbij Rotterdam.
 
Bent u mantelzorger, maar was u verhinderd op de Dag van de Mantelzorg en wilt u toch zo’n leuk tasje? Neem dan contact op met buurtcoach mantelzorg Merel van der Sar via mvdsar@wmoradar.nl of 06 – 54 96 72 91. Uiteraard kunt u ook met andere mantelzorg vragen bij haar terecht.