2020
07
Aug

Nieuwste platform ‘Jong in Rotterdam’ slaat brug tussen virtuele en echte wereld

 

Jongeren zijn bijna altijd digitaal. Van contact met leeftijdsgenoten tot gamen en het volgen van de laatste trends. Hoewel het internet het antwoord biedt op vele vragen, blijven er voor vele jongeren vraagtekens bestaan. Niet álle antwoorden zijn online vindbaar. Onze nieuwste website voor jongeren ‘Jong in Rotterdam’ brengt hier verandering in. Middels het platform biedt wmo radar Rotterdamse jongeren een mooie combinatie van ondersteuning in de virtuele én de echte wereld.

 

 

Zomeragenda
Om jongeren zo goed mogelijk te helpen, willen we de website voorzien van zoveel mogelijk nuttige informatie. Hier is net iets meer tijd voor nodig dan een zomervakantie. Daarom bestaat de website deze zomer enkel uit een kalender met álle evenementen die wmo radar speciaal voor Rotterdamse jongeren organiseert. De jeugd kan het hart ophalen bij thaibokslessen, voetbaltoernooien en dans-challenges. Naast sport- en spel wordt er ook aandacht besteed aan coaching. Zo haakt het project Join Us in op eenzaamheid onder jongeren en gaan jongerencoaches tijdens Up2You aan de slag met een kansrijke toekomst voor jongeren. Al met al biedt wmo radar deze zomervakantie een breed scala aan programma’s met (talent)ontwikkeling als doel

 

Deel jouw idee
De website is onder constructie: na de zomervakantie bestaat de website uit meer dan een zomerrooster. Het platform wordt uitgebreid met álle topics die jongeren aangaan. Weet jij een onmisbaar onderwerp of heb je een andere goede suggestie? Deel jouw idee! Ga voor meer informatie naar: https://jonginrotterdam.nl/.