Centrum

In Rotterdam centrum voert wmo radar de brede welzijnsopdracht uit. Met het programma fitte wijken - dik in orde zijn we actief op het gebied van sport & gezondheid en werken met het taalbureau aan het verbeteren van het taalgebruik. Wij leveren medewerkers van de wijkteams en schoolmaatschappelijk werk. Dit doen we in drie verschillende huizen van de wijk verdeeld over Rotterdam centrum. Bekijk hieronder wat we nog meer doen!

Activiteiten

Mantelzorg

Je zorgt voor een ander, een partner, ouders, kind, broer of zus. Eigenlijk sta je daar zelf niet zo bij stil. Het hoort, vanzelfsprekend, bij jouw leven. Wmo radar kan je begeleiding geven om hier op een gezonde manier mee om te gaan. 

Ouderen

Zo zelfstandig mogelijk blijven en niet onnodig afhankelijk van anderen zijn. Op deze manier willen we allemaal graag ouder worden. Toch is het soms fijn om de juiste begeleiding te krijgen. 

Sport en Gezondheid

Door in beweging te komen én op je eten te letten, voel je je beter. Toch is een goede gezondheid meer dan dat: contact onderhouden met andere mensen en zo min mogelijk stress zijn net zo belangrijk. 

Talent

Je hebt talent en zoekt een stageplaats, opleiding of een leuk (bij-)baantje? Wmo radar helpt je graag op weg met ons grote netwerk aan scholen, stageplaatsen, werkgevers én activiteiten.

Laatste nieuws

Wat gebeurt er als gemeenschapszin ontbreekt?

Wat gebeurt er als gemeenschapszin ontbreekt? Het zou zo maar eens behoorlijk eenzaam kunnen worden.
Lees meer

Ouderen activiteiten overzicht maart

In samenwerking met Spirit 55+ bieden wij hier het overzicht activiteiten aan voor ouderen in Rotterdam Centrum voor de maand januari.
Lees meer

Mantelfoon

Samen met organisaties in de stad heeft de gemeente de afgelopen jaren onderzocht hoe de Rotterdamse mantelzorgers beter ondersteund kunnen worden. Een mantelzorgsteunpunt voor individuele mantelzorgers was tijdens...
Lees meer