Centrum

In Rotterdam centrum voert wmo radar de brede welzijnsopdracht uit. Met het programma fitte wijken - dik in orde zijn we actief op het gebied van sport & gezondheid en werken met het taalbureau aan het verbeteren van het taalgebruik. Wij leveren medewerkers van de wijkteams en schoolmaatschappelijk werk. Dit doen we in drie verschillende huizen van de wijk verdeeld over Rotterdam centrum. Bekijk hieronder wat we nog meer doen!

Activiteiten

Mantelzorg

Je zorgt voor een ander, een partner, ouders, kind, broer of zus. Eigenlijk sta je daar zelf niet zo bij stil. Het hoort, vanzelfsprekend, bij jouw leven. Wmo radar kan je begeleiding geven om hier op een gezonde manier mee om te gaan. 

Ouderen

Zo zelfstandig mogelijk blijven en niet onnodig afhankelijk van anderen zijn. Op deze manier willen we allemaal graag ouder worden. Toch is het soms fijn om de juiste begeleiding te krijgen. 

Sport en Gezondheid

Door in beweging te komen én op je eten te letten, voel je je beter. Toch is een goede gezondheid meer dan dat: contact onderhouden met andere mensen en zo min mogelijk stress zijn net zo belangrijk. 

Talent

Je hebt talent en zoekt een stageplaats, opleiding of een leuk (bij-)baantje? Wmo radar helpt je graag op weg met ons grote netwerk aan scholen, stageplaatsen, werkgevers én activiteiten.

Laatste nieuws

Een fijne buur begint bij burenhulp

Nel Goudswaard is een actieve bewoner in de Proffesor Poelsflat in de wijk Oud Mathenesse . Bij wmo radar is Nel vrijwilliger voor het afleggen van de van de 75+ Huisbezoeken. Op deze manier komt zij bij veel bewoners...
Lees meer

Project 'Hoogvliegers' is gestart!

Een mooie samenwerking tussen wmo radar, bibliotheek Overschie en de Regenboogschool. Om positief gedrag te bevorderen lezen de kinderen uit groep 6, 7 en 8 drie boeken. Hiermee verdienen ze stickers. Welke zij ophale...
Lees meer

Mantelfoon: voor álle 85.000 Rotterdamse mantelzorgers

Het begin van mijn dag, is het begin van die van jou Ik zorg graag voor je, simpelweg omdat ik van je hou Soms zie ik door de bomen het bos niet meer En leg ik de zorg het liefst bij iemand anders neer
Lees meer