Overschie

In Overschie voert wmo radar de brede welzijnsopdracht uit. Met het programma fitte wijken - vet goed zijn we actief op het gebied van sport & gezondheid en werken met het taalbureau aan het verbeteren van het taalgebruik. Dit doen we in het huis van de wijk De Halte en leveren onder andere de medewerkers van de wijkteams. Bekijk hieronder wat we nog meer doen!

Download hier de gebiedsgids 65+ voor Overschie

Activiteiten

Ouderen

Zo zelfstandig mogelijk blijven en niet onnodig afhankelijk van anderen zijn. Op deze manier willen we allemaal graag ouder worden. Toch is het soms fijn om de juiste begeleiding te krijgen.

Talent

Je hebt talent en zoekt een stageplaats, opleiding of een leuk (bij-)baantje? Wmo radar helpt je graag op weg met ons grote netwerk aan scholen, stageplaatsen, werkgevers én activiteiten.

Comfortwoning Overschie

Breng een bezoek aan de Comfortwoning Overschie en maak kennis met technologische eHealth oplossingen voor in huis. Met behulp van deze producten kunt u langer én veiliger in uw eigen woning blijven wonen.

Laatste nieuws

wmo radar Health Events 2020

Lees meer

Nieuwste platform ‘Jong in Rotterdam’ slaat brug tussen virtuele en echte wereld

  Jongeren zijn bijna altijd digitaal. Van contact met leeftijdsgenoten tot gamen en het volgen van de laatste trends. Hoewel het internet het antwoord biedt op vele vragen, blijven er voor vele jongeren...
Lees meer

Een kijkje in de keuken van de Tafelvanzeven

In september gaan wij weer starten met twee trajecten bij de Tafelvanzeven. Om een indruk te krijgen van wat wij doen hebben we deze film gemaakt met de cursisten en chefkoks van de Tafelvanzeven. Wil je meer we...
Lees meer