Overschie

In Overschie voert wmo radar de brede welzijnsopdracht uit. Met het programma fitte wijken - vet goed zijn we actief op het gebied van sport & gezondheid en werken met het taalbureau aan het verbeteren van het taalgebruik. Dit doen we in het huis van de wijk De Halte en leveren onder andere de medewerkers van de wijkteams. Bekijk hieronder wat we nog meer doen!

Download hier de gebiedsgids 65+ voor Overschie

Activiteiten

Ouderen

Zo zelfstandig mogelijk blijven en niet onnodig afhankelijk van anderen zijn. Op deze manier willen we allemaal graag ouder worden. Toch is het soms fijn om de juiste begeleiding te krijgen.

Talent

Je hebt talent en zoekt een stageplaats, opleiding of een leuk (bij-)baantje? Wmo radar helpt je graag op weg met ons grote netwerk aan scholen, stageplaatsen, werkgevers én activiteiten.

Comfortwoning Overschie

Breng een bezoek aan de Comfortwoning Overschie en maak kennis met technologische eHealth oplossingen voor in huis. Met behulp van deze producten kunt u langer én veiliger in uw eigen woning blijven wonen.

Laatste nieuws

Wat gebeurt er als gemeenschapszin ontbreekt?

Wat gebeurt er als gemeenschapszin ontbreekt? Het zou zo maar eens behoorlijk eenzaam kunnen worden.
Lees meer

Ouderen activiteiten overzicht maart

In samenwerking met Spirit 55+ bieden wij hier het overzicht activiteiten aan voor ouderen in Rotterdam Centrum voor de maand januari.
Lees meer

Mantelfoon

Samen met organisaties in de stad heeft de gemeente de afgelopen jaren onderzocht hoe de Rotterdamse mantelzorgers beter ondersteund kunnen worden. Een mantelzorgsteunpunt voor individuele mantelzorgers was tijdens...
Lees meer