Overschie

In Overschie voert wmo radar de brede welzijnsopdracht uit. Met het programma fitte wijken - vet goed zijn we actief op het gebied van sport & gezondheid en werken met het taalbureau aan het verbeteren van het taalgebruik. Dit doen we in het huis van de wijk De Halte en leveren onder andere de medewerkers van de wijkteams. Bekijk hieronder wat we nog meer doen!

Download hier de gebiedsgids 65+ voor Overschie

Activiteiten

Ouderen

Zo zelfstandig mogelijk blijven en niet onnodig afhankelijk van anderen zijn. Op deze manier willen we allemaal graag ouder worden. Toch is het soms fijn om de juiste begeleiding te krijgen.

Talent

Je hebt talent en zoekt een stageplaats, opleiding of een leuk (bij-)baantje? Wmo radar helpt je graag op weg met ons grote netwerk aan scholen, stageplaatsen, werkgevers én activiteiten.

Comfortwoning Overschie

Breng een bezoek aan de Comfortwoning Overschie en maak kennis met technologische eHealth oplossingen voor in huis. Met behulp van deze producten kunt u langer én veiliger in uw eigen woning blijven wonen.

Laatste nieuws

Ouderen activiteiten overzicht januari

In samenwerking met Spirit 55+ bieden wij hier het overzicht activiteiten aan voor ouderen in Rotterdam Centrum voor de maand januari.
Lees meer

Wmo breidt de zwemlessen uit

Het is wéér een klein feestje! Want wmo radar start op zaterdag 4 januari 2020 haar 4e zwemgroep. Dat doen we gewoon! In totaal zwemmen straks 90 vrouwen om hun zwemdiploma-A te halen.
Lees meer

Kerstweek

Dit is het laatste Nieuwsbericht in dit jaar. Begin 2020 pakken wij de draad weer op. Behalve dat wij iedereen fijne feestdagen en een goed nieuw jaar toewensen waarin wij er tevens vanuit gaan ook in 2020...
Lees meer