Ouderen Overschie

Lekker kletsen tijdens Café Goed Gesprek​

Iedereen knapt op van een praatje op z’n tijd. Daarom organiseren we in Overschie al ruim twee jaar ‘Café Goed Gesprek’. Een moment in de week om even samen te komen en te genieten van een lekkere kop koffie of thee. Met gemotiveerde vrijwilligers maken we er een leuke ochtend van en soms doen we zelfs iets extra’s, zoals een creatieve activiteit of spelletjes.
 
Heb je behoefte om je hart te luchten? Dat is hartstikke logisch op zijn tijd. Van de dagelijkse beslommeringen tot een serieus gesprek, wij zijn een luisterend oor en helpen je graag verder.
 
Zin om een keertje aan te schuiven? We heten u iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom bij TVO (Tuinieren voor Ouderen) aan de Achterdijk 2 in Rotterdam-Overschie.
 
Heeft u nog vragen over Café Goed Gesprek? Dan kunt u contact opnemen met Laura Hordijk via 06-21224046 of lhordijk@wmoradar.nl. U kunt ook bellen naar Babet Blom: 0611205494 of bblom@wmoradar.nl.

Een week op vakantie zonder koffer​

Bij wmo radar in Overschie gaan we ieder jaar rond mei of juni een week op vakantie. De vakantiegangers mogen hun koffer thuislaten, want die hebben ze niet nodig.  En waarom? Omdat we overdag leuke dingen doen en ’s avonds weer allemaal in ons eigen bed slapen. De hele dag door worden de reizigers goed verzorgd en hoeven nergens aan te denken. 
 
Tijdens de vakantieweek ondernemen we verschillende activiteiten in de wijk of op een andere plek in Rotterdam: een dagje naar Diergaarde Blijdorp bijvoorbeeld. Of een tripje naar het centrum van de stad, waar we een rondje varen met de Spido of een kopje koffie drinken op het dek van het SS Rotterdam. De invulling van de activiteiten is ieder jaar weer anders. Samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers maken we er ieder jaar weer een week van om nooit te vergeten.
 
Lijkt het u leuk om ook een keertje mee te gaan? Neem dan contact op met Laura Hordijk via 06-21 22 40 56 of lhordijk@wmoradar.nl of Babet Blom via 06- 11 20 54 94 of bblom@wmoradar.nl.