Ouderen activiteiten overzicht januari

In samenwerking met Spirit 55+ bieden wij hier het overzicht activiteiten aan voor ouderen in Rotterdam Centrum voor de maand januari.
Lees meer

Wmo breidt de zwemlessen uit

Het is wéér een klein feestje! Want wmo radar start op zaterdag 4 januari 2020 haar 4e zwemgroep. Dat doen we gewoon! In totaal zwemmen straks 90 vrouwen om hun zwemdiploma-A te halen.
Lees meer

Kerstweek

Dit is het laatste Nieuwsbericht in dit jaar. Begin 2020 pakken wij de draad weer op. Behalve dat wij iedereen fijne feestdagen en een goed nieuw jaar toewensen waarin wij er tevens vanuit gaan ook in 2020...
Lees meer

Thaibokser Zakaria Zouggary

Zakaria traint al van jongst af aan bij de Thaiboksschool in het oude Westen bij Khalid. Inmiddels heeft hij grote stappen gemaakt en bereidt hij zich voor op een groot gevecht met 26.000 man publiek.
Lees meer

Vrijwilligersfeest

Vele handen maken licht werk. Wij willen u bedanken voor uw inzet in de wijk. Daarom organiseren wij een feestje!
Lees meer

Winterprogramma 2019

Ook dit jaar bieden organisaties in Rotterdam Centrum gezamenlijk in december weer een leuk programma met activiteiten aan voor senioren en mantelzorgers. Er zijn activiteiten waar u gratis aan deel kunt nemen, maar o...
Lees meer

Ouderen activiteiten overzicht december

In samenwerking met Spirit 55+ bieden wij hier het overzicht activiteiten aan voor ouderen in Rotterdam Centrum voor de maand december.
Lees meer

Losse heupen tijdens de Dag van de Mantelzorg

De Schotse Kerk stond op haar grondvesten te trillen, zo hard werd er gedanst en meegezongen met de Pauwergirls tijdens de Dag van de Mantelzorg op woensdag 6 november 2019.
Lees meer

Boekje Delfshaven Beweegt

Dit boekje staat vol met activiteiten voor alle bewoners van Delfshaven. Weet jij al wat je wilt gaan doen? Blader door het boekje en kies één of meerdere activiteiten uit die bij jou past
Lees meer

Jongereninitiatief Sportmiddag Daan Blij Talentenveld

Woensdag 6 november was het zo ver! Ricardo, Yassir, Rayane hebben een succesvolle sportmiddag georganiseerd aan het Daan Blij Talentenveld in Overschie. Lees hier meer en bekijk de foto's.
Lees meer