Lezing in de Bibliotheek door Arie van Wijhe

In de Autismeweek (1 t/m 6 april) komt schrijver Arie van Wijhe in de Bibliotheek van Overschie vertellen over zijn boek ‘Snap je wat ik bedoel?’
Lees meer

Wmo radar ondertekent samenwerking taal

Het onder de knie krijgen van de Nederlandse taal, als het niet je moedertaal is, kan best lastig zijn. Dan is het fijn als je na een basiscursus Nederlands zeker bent van een vervolgcursus.
Lees meer

Het Koetshuis: meer dan een plek om te leven

Het Koetshuis in Breda – een woongemeenschap voor ex-AMV’ers – is meer dan alleen een plek waar geleefd wordt. Studenten van de opleiding Social Work aan de Avans Hogeschool in Breda delen hun ervaringen.
Lees meer

De jongerencoaches van Overschie

De jongerencoaches van wmo radar in Overschie staan altijd voor alle jongeren klaar. En voor sommige van hen, lopen ze net een stapje extra. Lees hier het succesverhaal van twee jongeren en hun coaches.
Lees meer

Succesvol kerstdiner voor jong en oud

De jongerenraad heeft een succesvol kerstdiner georganiseerd voor ouderen in Plein 13, Overschie. Er waren maar liefst 40 enthousiaste ouderen die hebben meegedaan!
Lees meer

Het college van B&W de wijk in!

Vrijdag 14 december was het zo ver! Het college van burgemeester en wethouders kwam naar Overschie om te praten over wat gaat er goed in Overschie en wat kan er beter?
Lees meer

Nieuwe website is live

Niet alleen jij en ik gaan samen vooruit, maar ook onze nieuwe website is er flink op vooruitgegaan. Met trots presenteren we het nieuwe wmoradar.nl.
Lees meer

Ons werk in Delfshaven

Een kijkje in de keuken van team sociaal beheer in Delfshaven. Kijk in deze leuke video mee met onder andere Rachid, Ivo, Maya, Saina en Miriam.
Lees meer

Kom ff lekker zitten!

Met de bakfiets gaat mantelzorgcoach Merel van der Sar van wmo radar deze week de straat op in Rotterdam Centrum om aandacht te vragen voor het onderwerp mantelzorg.
Lees meer

Met plezier naar school!

In de laatste week van de zomervakantie zijn 6 kinderen uit Delfshaven hard aan de slag gegaan! Deze kinderen gaan namelijk van groep 8 naar de middelbare school en wilden graag wat extra handvatten krijgen!
Lees meer