Eenzame jongeren in de stad

Marja van Katendrecht komt namens Marja's Wonderlijke Wereldstad vanuit Open Rotterdam bij Dinja Horsting op bezoek, stagiaire bij wmo radar, die afgestudeerd is op het thema "eenzaamheid onder jongeren".
Lees meer

Ouderen activiteiten overzicht mei

In samenwerking met Spirit 55+ bieden wij hier het overzicht activiteiten aan voor ouderen in Rotterdam Centrum voor de maand mei.
Lees meer

Overschiese Heldinnen in het Theater Rotterdam

Ik wou niet huilen, maar het was zo ontroerend dat ik toch tranen in mijn ogen kreeg. Zo mooi, die mevrouw in haar blauwe jurk. Toen ze vertelde dat ze pas ging leven nadat ze ziek was geweest, dat raakte me zo
Lees meer

Ouderen activiteiten overzicht april

In samenwerking met Spirit 55+ bieden wij hier het overzicht activiteiten aan voor ouderen in Rotterdam Centrum voor de maand april.
Lees meer

Lezing in de Bibliotheek door Arie van Wijhe

In de Autismeweek (1 t/m 6 april) komt schrijver Arie van Wijhe in de Bibliotheek van Overschie vertellen over zijn boek ‘Snap je wat ik bedoel?’
Lees meer

Wmo radar ondertekent samenwerking taal

Het onder de knie krijgen van de Nederlandse taal, als het niet je moedertaal is, kan best lastig zijn. Dan is het fijn als je na een basiscursus Nederlands zeker bent van een vervolgcursus.
Lees meer

Het Koetshuis: meer dan een plek om te leven

Het Koetshuis in Breda – een woongemeenschap voor ex-AMV’ers – is meer dan alleen een plek waar geleefd wordt. Studenten van de opleiding Social Work aan de Avans Hogeschool in Breda delen hun ervaringen.
Lees meer

De jongerencoaches van Overschie

De jongerencoaches van wmo radar in Overschie staan altijd voor alle jongeren klaar. En voor sommige van hen, lopen ze net een stapje extra. Lees hier het succesverhaal van twee jongeren en hun coaches.
Lees meer

Succesvol kerstdiner voor jong en oud

De jongerenraad heeft een succesvol kerstdiner georganiseerd voor ouderen in Plein 13, Overschie. Er waren maar liefst 40 enthousiaste ouderen die hebben meegedaan!
Lees meer

Het college van B&W de wijk in!

Vrijdag 14 december was het zo ver! Het college van burgemeester en wethouders kwam naar Overschie om te praten over wat gaat er goed in Overschie en wat kan er beter?
Lees meer