2019
26
Mei

Uitnodiging Gumbo Session 26 mei 2019

Op zondag 26 mei aanstaande is de nieuwe editie van de Gumbo Session op het Schouwburgplein. Van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt u muzikaal verwend met uiteenlopende muziekstijlen. U bent van harte welkom om het bewonersevenement bij te wonen.
 
De opening is in handen van jonge leerlingen van de stichting Eeuwige Noten met een pianosolo, een keyboard-duo en Chenzira, een zangeres van wie binnenkort haar eerste cd verschijnt en zichzelf op piano begeleidt. U krijgt dus een voorproefje. Verder zal Damien, winnaar van de Talentenjacht Noord, op piano een medley spelen van bekende klassieke en populaire nummers.
 
De fans van Big Bands komen ook aan hun trekken, want The Swing Time Big Band komt optreden met maar liefst 18 enthousiaste musici! Met hun 40-jarige ervaring zijn ze een van de oudste Big Bands van ons land. In de openlucht is een optreden met een Big Band met een grote saxofoon-, koper- en ritmesectie een bijzondere ervaring die u niet wilt missen. Muzikant en stadsgenoot Keith Dunn zal enkele nummers meespelen.
 
Traditiegetrouw krijgt u hapjes aangeboden door bewoners en ondernemers rondom het plein, maar drankjes zijn voor uw eigen rekening. De Gumbo Session wordt georganiseerd door bewonersorganisatie Roffanum in samenwerking met de Vereniging Verenigd Schouwburgplein en de gemeente Rotterdam.
 
Voor meer informatie over Roffanum zie www.roffanum.nl en www.keithdunn.com