Werken bij wmo radar

Bouw mee aan de nieuwe samenleving en kom werken bij wmo radar. Wij zijn een jonge Rotterdamse organisatie die bouwt aan een samenleving waarin mensen vanuit zelfvertrouwen keuzes maken en klaarstaan voor elkaar. Wij bieden diensten aan ter ondersteuning, activering en participatie van de bewoners. Met ruim tachtig collega’s werken we op meerdere Rotterdamse locaties in het Centrum, Overschie, Noord en Delfshaven.

Wat onze drijfveren zijn? Ondernemen, samen, meetellen en meedoen. We werken verantwoordelijk en verbindend. Daarbij denken en werken we in oplossingen en zijn resultaten gekenmerkt.

Wat bieden we?

De arbeidsvoorwaarden van wmo radar zijn gebaseerd op de cao Sociaal Werk.

Daarnaast is een belangrijk thema in ons personeelsbeleid ‘duurzame en optimale inzetbaarheid’, nu en straks. Dat is onder meer vertaald naar een loopbaanbudget: een potje met geld dat iedere medewerker maandelijks opbouwt, bedoelt voor eigen ontwikkeling. Bijvoorbeeld voor een leuke cursus of opleiding. Ontwikkeling is voor ons namelijk een ‘must-do’. Vanuit deze visie is ook de wmo radar academie ontstaan.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meebouwen aan die nieuwe samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet én zo min mogelijk afhankelijk is van overheden en loketten? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures:

Vacatures

Stagemakelaar, m/v, 32-36u per week - download vacature

 


Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk altijd. Stuur je motivatie met cv naar sollicitatie@wmoradar.nl.