Mantelzorg

Balans in het dagelijks leven

Wij zijn van mening dat jij ook de aandacht moet krijgen die je verdient om het zorgen voor een ander vol te houden. Een mantelzorgcoach kan in een persoonlijk gesprek jouw situatie in kaart brengen. Hierdoor krijg je een goed overzicht over de taken, mogelijkheden en keuzes die je moet maken, waardoor er weer balans ontstaat in het dagelijks leven.
 

Regels & voorzieningen

De persoon voor wie je zorgt kan gebruik maken van extra hulp, voorzieningen en hulpmiddelen. Maar waar heb je samen recht op en hoe regel je dat? De mantelzorgcoach weet wat er te koop is en wijst je de weg. Samen sta je sterker. 
 

Gratis Rotterdampas

Maak je nog geen gebruik van de gratis Rotterdampas voor mantelzorgers? Vraag hem aan, of vraag de mantelzorgcoach hoe je die kunt krijgen. 
 

Kom effe lekker zitten

Iedere maand wordt er op verschillende locaties een boeiende en gezellige middag voor mantelzorgers georganiseerd. Om er even uit te zijn én elkaar te ontmoeten. Even ontspannen samen met andere mantelzorgers, die aan één woord genoeg hebben. Samen een film kijken, met elkaar aan tafel of een interessante presentatie bijwonen. 
 

Dag van de mantelzorger, jaarlijks op 10 november

Wij hebben heel veel waardering voor mantelzorgers. Eén keer per jaar zetten we deze toppers dan ook extra in het zonnetje op een feestelijk evenement voor alle mantelzorgers. Deelname is uiteraard gratis. 

Kom effe lekker roti eten, 28 februari 2019

Op donderdagavond 28 februari gaan we in het Wijkpastoraat Oude Westen gezellig samen Surinaamse roti eten: door en voor mantelzorgers. Download hier de flyer met alle informatie.

Screenshot 2019-02-14 at 09.49.50

Het laatste nieuws

Het college van B&W de wijk in!

Vrijdag 14 december was het zo ver! Het college van burgemeester en wethouders kwam naar Overschie om te praten over wat gaat er goed in Overschie en wat kan er beter?
Lees meer

Nieuwe website is live

Niet alleen jij en ik gaan samen vooruit, maar ook onze nieuwe website is er flink op vooruitgegaan. Met trots presenteren we het nieuwe wmoradar.nl.
Lees meer

Kom ff lekker zitten!

Met de bakfiets gaat mantelzorgcoach Merel van der Sar van wmo radar deze week de straat op in Rotterdam Centrum om aandacht te vragen voor het onderwerp mantelzorg.
Lees meer