Taal & meedoen

Meedoen is waar het om draait in de nieuwe samenleving, maar dit is moeilijk wanneer je de taal niet beheerst. Toch kan iedereen hier aan werken. Wmo radar verzorgt allerlei manieren om jouw taalgebruik te verbeteren. 
 
We kijken hierbij goed naar wat iemand kan. Dat is het startpunt. Jij & ik gaan samen vooruit!
 

Tegenprestatie

Aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt door de gemeente gevraagd of ze iets terug kunnen doen. Dat kan in de vorm van vrijwilligerswerk, als mantelzorger of werken aan de persoonlijke ontwikkeling. Wij kijken samen met jou wat je wil én kan doen. Hierna zoeken we samen naar de beste oplossing voor jou.
  

Taal is belangrijk

Binnen ons programma ‘Taal aan de Maas’ kan je terecht met alle vragen over het leren van de Nederlandse taal. We zoeken een speciale plek die past bij je eigen niveau. Dicht bij huis, samen met mensen net als jij. Als je bij ons in een taalgroep meedoet, kijken we goed naar je ontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om snel door te stromen! We hebben goede afspraken met andere taalaanbieders met aansluitend aanbod.

Het laatste nieuws

Het succes van de klussendienst

Doordat de klussendienst steeds bekender wordt onder de jongeren, melden jongeren zichzelf aan via WhatsApp. Er heeft zelfs een dame zich aangemeld dat vinden wij Jongerencoaches super leuk!
Lees meer

Nieuwe website is live

Niet alleen jij en ik gaan samen vooruit, maar ook onze nieuwe website is er flink op vooruitgegaan. Met trots presenteren we het nieuwe wmoradar.nl.
Lees meer

Het college van B&W de wijk in!

Vrijdag 14 december was het zo ver! Het college van burgemeester en wethouders kwam naar Overschie om te praten over wat gaat er goed in Overschie en wat kan er beter?
Lees meer