Talent & toekomst

Doordat we veel mensen persoonlijk kennen - en zij ons – weten we mooie matches tot stand te brengen.
 

Nu even niet?

Het lukt even niet om van de bank af te komen, school is ook niet aantrekkelijk en een stageplaats vinden al helemaal een crime. Misschien wil je wel, maar is het te druk thuis of moet je voor iemand zorgen. Hoe langer je denkt ‘Nu even niet!’ des te ingewikkelder het wordt om terug te gaan naar school, een stageplaats vindt of deelneemt aan een leuke vrijetijdsactiviteit.
 

Nu wel!

Wil jij verandering? Kom dan bij ons langs. Je gelooft het misschien niet, maar met veel jongeren zijn we samen van ……nu even niet ….naar nu wel gegaan! Soms ligt de oplossing binnen handbereik: tegen het pesten op school of die ene docent van wie je die moeilijke boeken moet lezen.
We bieden de oplossing waardoor jij weer trots bent op jezelf en met zelfvertrouwen terug gaat naar school, een nieuwe school of stageplek of je baan!
 

Toekomst

Wij kennen veel schoolbegeleiders, werkgevers, en stagebegeleiders persoonlijk. En als we ze niet kennen dan gaan we ze samen met jou vinden. Daarin zijn wij de expert! 
 

Thaiboksschool Oude Westen

Download hier het boekje het geheim van Thaiboksschool Oude Westen. Een kennismaking met meester Khalid Chennouf en zijn manier van werken binnen de Thaiboksschool. De vakken op deze school zijn discipline, respect en zelfbeheersing. Het gereedschap dat wordt gebruikt is thaiboksen. Hier leren kinderen om te vechten met zichzelf en voor hun toekomst. Door hard te werken en door goed voor elkaar te zorgen.

Het laatste nieuws

Nieuwe website is live

Niet alleen jij en ik gaan samen vooruit, maar ook onze nieuwe website is er flink op vooruitgegaan. Met trots presenteren we het nieuwe wmoradar.nl.
Lees meer

Het college van B&W de wijk in!

Vrijdag 14 december was het zo ver! Het college van burgemeester en wethouders kwam naar Overschie om te praten over wat gaat er goed in Overschie en wat kan er beter?
Lees meer

Succesvol kerstdiner voor jong en oud

De jongerenraad heeft een succesvol kerstdiner georganiseerd voor ouderen in Plein 13, Overschie. Er waren maar liefst 40 enthousiaste ouderen die hebben meegedaan!
Lees meer